Cronica de film: WOLFMAN






O femeie frumoasa, un british mansion excentric, o padure seculara si sir Anthony Hopkins cu scarry accent in stil Dr. Lecter ... sunt ingrediente suficiente pentru o seara de cinema interesanta. Normal ca se putea mai bine si originalitatea nu a fost punctul forte al acestui film. De exemplu mi-am adus aminte de Le pacte des loups(2001) care mi s-a parut mult mai bun. Dar, e foarte multa adrenalina indusa. Oamenii care au intrat somnorosi in sala strangeau tare de scaun dupa 15 minute. Mai e si Benicio care face treaba buna si niste mix-up-uri funny cu Lord of the Rings si Matrix.
"My preciousssssss... want some lycanthrophy Agent Smith?"

Ma gandesc totusi, just a thought, daca literatura, folclorul si alte surse si credinte, unele culte, altele doar la nivel de legende, sustin ideea omului-fiara, oare nu exista totusi un sambure de adevar? Sunt doar exagerari pentru sindromul
Down sau epilepsie? I guess... trebuie sa luam un conac englezesc intr-un village uitat de lume cu localnici ciudati si ciufuti ca sa verificam povestea.

Comentarii

muvimetru a spus…
Nu l-am vazut inca dar pare OK desi subiectul nu ma atrage teribil. Pe aceeasi tema "Wolf" cu Jack Nicholson si Michelle Pfeiffer a fost destul de slab.

Postări populare