Twilight thoughts





M-am saturat de lumea asta. De efemeritate. De prostie. De mediocritatea perpetua. Cedez fericirea umana pentru responsabilitatea vesnica a nemuririi. Vreau sa mor si sa renasc monstru social. Vreau sa golesc de sange bestiile umane, violatorii, criminalii, avarii. Vreau sa-i golesc de sange si sa scuip raul. Vreau sa nu mai irosesc timp mancand sau dormind. Vreau sa citesc toate cartile din lume. Vreau sa invat sa-l cant pe Debussy. Vreau sa zbor deasupra piramidelor si sa trag in piept oceanul. Vreau sa gasesc pe cineva cu care sa impart fiecare din aceste bucurii. Vreau sa ma indragostesc pentru eternitate.


Comentarii

Unknown a spus…
Totusi familia de vampiri, Cullen, din twilight nu era cea mai fericita, ii chinuia faptul ca luptau impotriva naturii lor dar vroiau sa fuga si de bestiile din ei. Deja dupa un veac de viata nimic nu te mai surprinde, nimic nu te mai misca emotional. Imagineaza-ti tensiunea din pielea lui Edward si razboiul dintre propriile instincte si drog-ul iubirii, un drog dupa care este dependet. Imagineaza-ti ce traieste un dependent de heroina care se afla intr-o incercare de renuntare, doar ca in cazul vampirului nostru incercarea asta nu are sfarsit. . So inca mai vrei rolul asta?
Anonim a spus…
Sufletul meu se bucura cand vede ca mai sunt oameni care cred si care nu vor sa renunte la idealism, pe care eu il consider drept energia care ne conduce spre maretie. Si eu visez la o iubire pentru totdeauna si sufar cand vad ca oamenii vor doar ceva mediocru. Dar poate inca mai exista cineva care vrea sa simta fara sa vorbeasca, cineva care poate vedea si nu doar privi, cineva care poate asculta si nu doar auzi. Si daca nu o sa-l gasesc, prefer sa traiesc pentru totdeauna singura decat alaturi de cineva care nu intelege.
Radoo a spus…
Nu cred ca dorinta mea viza strict un vampir. El era mai mult una din caile catre other-side. Edward asta e de fapt luceafarul US made. Nemurirea vine clar cu sacrificiile ei. Totusi, cred ca fiecare s-a gandit cel putin o data sa treaca dincolo...
VLAD a spus…
man...chill aut,goleste o sticla de J&B si ai sa vezi ca iti trece...nu te prinde starea asta,asa ca fa bine si treci peste cat mai repede...
Anonim a spus…
oh ingerul meu, te-am gasit in sfarsit!
vino, hai sa zburam impreuna spre infinit
OMULUI care m-a atins pe suflet a spus…
vrei, e bine ca vrei, e bine ce vrei, striga tare ca vrei, mai sunt doar cativa pasi. mici. foarte mici. te trezesti curand. nu-i lasa sa-ti astupe urehile, ochii, nu-i lasa sa-ti inchida gura si sa te lege de maini si de picioare. trezeste-te. o sa fie bine.

Postări populare