Cronica de film : PANDORUM





"Better than I expected..."
mi-am zis dupa ce am iesit din sala.
Un film de actiune bun, cu nuante horror, scenariu OK, ceva cadre interesante, per total un film gandit pentru a fi vazut intr-o sala de cinema cu acustica buna.
Mergeti la film cu o tipa sperioasa! ( Eu am fost cu TJ :)))) ).

Comentarii

Cristina a spus…
bifat ca sa zic asa. am sarit de pe scaun in prima jumatate de ora de cel putin 3 ori si mi-am incordat mainile si picioarele pana au amortit (mda, fac parte din categoria sperioaselor de care vorbeai). insa peste toate, la un moment dat mi s-a parut tras de par si lungit. daca avea cu jumate de ora mai putin (de taiat alergatura prin tunele & taieturi, batai & stuff + tipul care vorbea o limba ciudata + push-up-ul ei :P + the idilic waterfall de la sfarsit) era un film fain. asa e doar un film nascut dintr-o idee faina. parere de neavizata sperioasa :)
Anonim a spus…
O porcarie de film
Anonim a spus…
"un film gandit pentru a fi vazut intr-o sala de cinema cu acustica buna."
Ce concluzie de rahat. Fraza asta nu inseamna nimic: toate filmele mederne sunt facute sub acest principiu!
Radoo a spus…
Cata ura ascunsa in acest comment :))
Chill out frate ( soro mai degraba ). E un blog personal cu opinii personale. Nu sunt critic de film, si nici tu, asa ca nu mai arunca pietre. Relaxeaza-te. NET-ul e plin de opinii. Nu te-a obligat nimeni sa citesti prostiile mele. Si daca tot judeci, fa-o cu un nume, nu-ti mai ascunde cowardly frustrarea in spatele unui pseudonim.
Cristina a spus…
relax, R. :) n-ai dc sa il/o inveti cum e cu libertatea cuvantului. the unreachable creeaza intotdeauna monstrii :P.
iar pt domniile voastre anonime, lasati baiatul in pace sa scrie ce si despre ce vrea el, ca altfel va papa Xena cu fulgi cu tot :)))
Unknown a spus…
foarte tare vere :)

Postări populare